Tegelwerken

Tegelwerken

Wandbetegeling kan net als de vloerwerken gebeuren met keramische muurtegels of voor toepassing als sierwand met natuursteen muurtegels.
In de particuliere woningbouw worden ze vooral geplaatst in keukens en sanitaire ruimtes zoals wasplaatsen en badkamers vanwege het vochtbestendige karakter en het eenvoudige onderhoud.
Voor de afwerking wordt er een aangepast kleurenvoegsel aangebracht.

Wandtegels – ook faiences genaamd -worden meestal in badkamers of keukens gebruikt. Tegenwoordig kan men deze ook terug vinden in de woonkamers. Het geeft een leuk en decoratief element.

Allerhande verschillende materialen kunnen  gebruikt worden, de keuze van het juiste materiaal is zeer belangrijk. Niet ieder wandtegel is geschikt voor iedere situatie.

 

Tegels van natuursteen zijn kwetsbaarder en zwaarder dan keramische tegels, hierdoor zijn ze duurder in aankoop en ook in het plaatsen.

Heb je al stilgestaan bij het legverband van je tegels. Hier is veel mogelijk en moet je niet altijd kiezen voor de standaard legverbanden voor tegels, maar kan je gaan voor iets exclusievers wat beter past bij de uitstraling van jouw huis.

Je hebt ook een enorme variatie in de grote van tegels en vind je bijna alle denkbare maten., zowel vierkant als rechthoekig.

Maak een wenslijst op en bepaal je keuze.

Van zodra je de juist keuze hebt gemaakt is het belangrijk dat je beroep doet op een vakman die er voor zorgt dat jouw vloer met de grootste zorg en met oog voor detail wordt geplaatst. Bijkomend geven wij advies over het onderhoud van je tegels.

Diverse Tegelwerken

Muren, douches, trappen, terrassen, venstertabletten …

 

  • Plaatsen van tegels badkamer, keuken, …
  • Toepassen van nivelleringssysteem
  • Plaatsen van venstertabletten
  • Plaatsen van plinten
  • Afwerking met silicone

Offerte aanvragen

Op zoek naar een vloerder die in nieuwbouw of renovatiewerken van ruwe ondergrond tot betegelde vloeren werkt?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
GDPR